donderdag 19 mei 2016

Wensstichting Oppepper4all ontvangt jubileumuitgave 10-jarig bestaan van uitgeverij Binnenhof Projecten B.V.

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. (zie ook: http://www.binnenhofprojecten.nl/) verzorgd in opdracht voor Wensstichting Oppepper4all (zie ook: http://www.oppepper4all.nl/?cr_exp=s&cr_cid=132729048) twee keer per jaar het (leden)magazine.

Onlangs is de eerste uitgave voor het jaar 2016 verschenen. Dit was ook een speciale uitgave, namelijk de jubileumuitgave van het 10-jarig bestaan van Wensstichting Oppepper4all! Wat ontzettend mooi om te horen dat er al 10 jaar lang zulke fantastische wensen worden mogelijk gemaakt door Wensstichting Oppepper4all!

Van de jubileumuitgave is een oplage van 3.500 exemplaren gedrukt en de oplage is inmiddels verspreid onder de leden, sponsoren, donateurs, regiocoördinatoren, Wensstichting Oppepper4all zelf en natuurlijk alle sympathieke ondernemers die de jubileumuitgave mede mogelijk hebben gemaakt. 


Namens uitgeverij Binnenhof Projecten B.V., van harte gefeliciteerd met jullie 10-jarig bestaan en dat er nog maar vele mooie wensen in vervulling gebracht mogen worden!

De uitgever is trots om voor zo'n mooie stichting een magazine te mogen maken en wenst alle betrokkenen van Wensstichting Oppepper4all veel leesplezier toe met de jubileumuitgave!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten