dinsdag 10 mei 2016

Een gratis publicatie voor uw stichting of vereniging?

Zoals u als gepassioneerde vrijwilliger voor uw stichting of vereniging weet zijn er in Nederland vele maatschappelijke organisaties actief op sociaal en cultureel gebied. Vrijwel allemaal opereren deze maatschappelijke organisaties in stichtings- of verenigingsverband en zijn in belangrijke mate afhankelijk van vrijwilligers, leden en donateurs, die zich veel tijd en inspanning getroosten om de doelstellingen van hun stichting of vereniging te realiseren.

Voor de daadwerkelijke realisatie van deze doelstellingen is een behoorlijke communicatie van noodzakelijk belang, voor alle in- en externe doelgroepen.

Een goede en professionele communicatie door de publicatie van een brochure of magazine onderstreept het maatschappelijk belang van uw stichting of vereniging en kan als marketinginstrument bijdragen aan het verder verwezenlijken van de doelstellingen.

Indien u ervoor kiest om Binnenhof Projecten B.V. deze tijdrovende klus uit handen te laten nemen, heeft u als vereniging of stichting een zorg minder en communiceert u effectief met uw doelgroepen. De kosten worden gedragen door Binnenhof Projecten B.V., waardoor u bespaart op de middelen van uw vereniging of stichting. U kunt Binnenhof Projecten B.V. inschakelen voor een gratis publicatie!

Mochten wij iets voor uw stichting of vereniging kunnen betekenen, wij staan u graag ter woord en kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten