maandag 9 mei 2016

Stichting Dierenambulance Gelderse Vallei ontvangt nieuw (leden)magazine in geheel nieuwe opmaak van uitgeverij Binnenhof Projecten B.V.

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. (zie ook: http://www.binnenhofprojecten.nl/) is de uitgever van het (leden)magazine van Stichting Dierenambulance Gelderse Vallei (zie ook: http://www.dierenambulancegeldersevallei.nl/overons.html)

Voorheen verscheen de uitgave als A5-brochure. Voor deze nieuwe uitgave had uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. de opdracht gekregen om een nieuwe opmaak te verzorgen met ook een nieuw formaat, namelijk A4-magazine. Het nieuwe (leden)magazine is reeds gedrukt en afgeleverd bij de opdrachtgever. Uiteraard hebben ook de sympathieke ondernemers die het (leden)magazine mede mogelijk hebben gemaakt een exemplaar toegestuurd gekregen. De volgende uitgave van het (leden)magazine voor Stichting Dierenambulance Gelderse Vallei staat gepland voor in de zomer 2016. Deze uitgave mag uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. ook wederom verzorgen. Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. is haar opdrachtgever Stichting Dierenambulance Gelderse Vallei erg dankbaar voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten