dinsdag 17 mei 2016

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. maakt uitgave nieuwe (leden)brochure mogelijk voor Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer en omstreken

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. (zie ook de website: http://www.binnenhofprojecten.nl/) heeft onlangs in opdracht van Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer en omstreken (zie ook de website: http://www.rpvzoetermeer.nl/) de nieuwe (leden)brochure mei 2016 uitgegeven.

De nieuwe (leden)brochure is recent gedrukt en de oplage is afgeleverd bij de opdrachtgever. De sympathieke ondernemers uit de regio Zoetermeer en omstreken die de uitgave van de nieuwe (leden)brochure mede mogelijk hebben gemaakt ontvangen uiteraard ook een exemplaar.

De volgende uitgave staat gepland voor omstreeks de zomer 2016.

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. is haar opdrachtgever Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer en omstreken erg dankvoor voor het mogen uitgeven van de (leden)brochure en trots op de fijne samenwerking! De uitgever wenst alle betrokkenen van de Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer en omstreken veel leesplezier toe met de nieuwe uitgave!1 opmerking: