vrijdag 27 mei 2016

Reumapatiëntenvereniging Roermond en omstreken ontvangt nieuwe uitgave van de (leden)brochure De Leuning juni 2016 van uitgeverij Binnenhof Projecten B.V.

Reumapatiëntenvereniging Roermond en omstreken (zie ook: http://rpv-roermond.nl/) heeft onlangs uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. (zie ook: http://www.binnenhofprojecten.nl/) opdracht gegeven om de nieuwe (leden)brochure juni 2016 te verzorgen.

De nieuwe (leden)brochure De Leuning juni 2016 is recent gedrukt en de oplage is afgeleverd bij de opdrachtgever. De oplage zal bestemd zijn voor onder andere het informeren van de leden, donateurs, sponsoren en relaties van de Reumapatiëntenvereniging Roermond en omstreken. Uiteraard zullen ook alle sympathieke ondernemers uit de regio Roermond en omstreken die de uitgave van de nieuwe (leden)brochure De Leuning mede mogelijk hebben gemaakt een exemplaar toegestuurd krijgen.

De volgende uitgave staat gepland voor het najaar 2016. 

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. is haar opdrachtgever Reumapatiëntenvereniging Roermond en omstreken erg dankvoor voor het mogen uitgeven van de (leden)brochure De Leuning en trots op de fijne samenwerking!

De uitgever wenst alle betrokkenen van de Reumapatiëntenvereniging Roermond en omstreken veel leesplezier toe met de nieuwe uitgave! Geen opmerkingen:

Een reactie posten