woensdag 26 april 2017

Uitgeverij Binnenhof Projecten maakt geheel kosteloos nieuwe publicaties in orde voor Nierpatiëntenvereniging Oost-Nederland en Stichting Dierenweide Harderwijk

Uitgeverij Binnenhof Projecten is een uitgeverij en gevestigd in de plaats Hoogezand (provincie Groningen). De uitgeverij werkt voor vele verschillende goede doelen (stichtingen en verenigingen) in Nederland. De stichtingen en verenigingen geheel kosteloos voorzien van een professionele publicatie (magazine, poster, brochure, folder, etc.) is wat uitgeverij Binnenhof Projecten doet en dit kan mogelijk gemaakt worden middels het SponsorPublicatieConcept. Voor meer informatie over de uitgeverij kunt u terecht op de website www.nolin-binnenhofprojecten.nl en/of www.binnenhofprojecten.nl .

De stichtingen en verenigingen in Nederland waar Binnenhof Projecten voor werkt zijn allen goede doelen die een maatschappelijk belang dienen. Het regelmatig en gestructureerd contact houden met de doelgroep, leden, etc. is voor een stichting of vereniging  enorm belangrijk, maar aangezien de financiële middelen beperkt zijn is dat voor vele goede doelen een probleem. Binnenhof Projecten ondersteunt deze stichtingen en verenigingen door hen geheel kosteloos te voorzien van professionele publicaties. Hierdoor is het voor hen mogelijk om de benodigde contacten te onderhouden. Dit heeft een belangrijke bijdrage om een stichting of vereniging op lange termijn draaiende te houden.

Uitgeverij Binnenhof Projecten kan stichtingen en verenigingen geheel kosteloos ondersteunen middels het SponsorPublicatieConcept. De uitgever mag in opdracht van haar opdrachtgever ondernemers in de regio, waar de publicatie wordt uitgegeven, benaderen en hen vragen of zij voor een keer mee willen werken aan het mede mogelijk maken van de betreffende publicatie. De ondernemers die een bijdrage leveren krijgen een keurige naamsvermelding als hartelijke dankzegging in de betreffende uitgave.

Nieuwe publicaties
Nierpatiëntenvereniging Oost-Nederland is een vereniging voor nierpatiënten in de regio Twente en regio Achterhoek. De doelstellingen van de vereniging zijn:
Het behartigen van de belangen van nierpatiënten, die verbonden zijn aan één van de aangesloten dialysecentra of wonen in het werkgebied van de vereniging. Daarnaast het bevorderen van de mondigheid, verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid van nierpatiënten, waarbij de vereniging als spreekbuis voor de aangesloten patiënten fungeert.

Nierpatiëntenvereniging Oost-Nederland probeert deze doelen te bereiken d.m.v. het bevorderen van het contact tussen de leden, het organiseren van bijeenkomsten, voorlichtingen en andere activiteiten.

Onlangs mocht de studio van uitgeverij Binnenhof Projecten de nieuwe kopij/redactionele stukken in ontvangst nemen van Nierpatiëntenvereniging Oost-Nederland. Deze is vervolgens geheel naar wens van de opdrachtgever opgemaakt en opgestuurd naar de drukkerij. Wederom is deze bestelling geheel kosteloos en met veel plezier in orde gemaakt.


Ook mocht de studio bezig met de nieuwe uitgave van de brochure ‘Bobbe’ voor Stichting Dierenweide uit Harderwijk. De Dierenweide is een leuke en gezellige kinderboerderij en stelt zich ten doel om de verhouding tussen mens en dier te bevorderen. De vele dieren van de Dierenweide worden bijna allemaal door een wijkbewoner en mensen ver buiten Harderwijk geadopteerd.

De brochure ‘Bobbe’ wordt twee keer per jaar door Binnenhof Projecten uitgegeven. Deze brochures worden vervolgens uitgedeeld aan de bezoekers, donateurs, leden , etc. Deze bestelling is zoals altijd geheel kosteloos en met veel plezier in orde gemaakt.


Uitgeverij Binnenhof Projecten is trots om zowel Nierpatiëntenvereniging Oost-Nederland als Stichting Dierenweide Harderwijk haar opdrachtgever te mogen noemen en wenst alle betrokken veel leesplezier met de nieuwe publicaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten