vrijdag 31 maart 2017

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V geeft nieuwe publicaties uit voor Reumapatiëntenverenigingen Dordrecht en Amstelland

De in Hoogezand (provincie Groningen) gevestigde uitgeverij Binnenhof Projecten (zie ook de website www.binnenhofprojecten.nl of www.nolin-binnenhofprojecten.nl) werkt al jarenlang voor meerdere reumapatiëntenverenigingen in Nederland.  De reumapatiëntenverenigingen geheel kosteloos voorzien van professionele publicaties is het doel van al deze samenwerkingen. Uitgeverij Binnenhof Projecten kan dit dankzij haar SponsorPublicatieConcept mogelijk maken.

Het SponsorPublicatieConcept van Binnenhof Projecten B.V. houdt in dat de uitgeverij in opdracht van haar opdrachtgevers ondernemers mag benaderen uit de regio en hen mag vragen om een keertje de publicatie van de (leden) brochure mede mogelijk te maken. De sympathieke ondernemers die een bijdrage willen leveren, krijgen als dankzegging een keurige naamsvermelding in de betreffende publicatie van de (leden)brochure. Daarnaast ontvangen deze ondernemers een exemplaar van de publicatie zodra die is verschenen.

De verenigingen en stichtingen waar Binnenhof Projecten voor werkt draaien vrijwel geheel op vrijwilligers en hebben zelf geen of nauwelijks draagvlak (zowel financieel als kennis). Dit komt voornamelijk doordat er geen of nauwelijks subsidies beschikbaar zijn voor financiële ondersteuning, waardoor de financiële middelen enorm beperkt zijn.

Uitgeverij Binnenhof Projecten beschikt over een professionele studio waar de kopij/redactionele stukken in ontvangst worden genomen. De studio gaat hier vervolgens mee aan de slag en doet haar uiterste best om dit geheel naar wens van de opdrachtgever op te maken. 100% tevredenheid van haar klanten staat bij Binnenhof altijd voorop en dit resulteert in plezierige en langdurige samenwerkingen.

Eén van de vele verschillende reumapatiëntenverenigingen waar uitgeverij Binnenhof Projecten voor werkt is de regio Dordrecht e.o. ( zie ook de website http://www.rpv-dordrecht.nl). Reumapatiëntenvereniging Dordrecht e.o. is opgericht in het jaar 1982 en is er voor alle mensen met een reumatische aandoening. Daarnaast is een belangrijke doel van de vereniging de reumapatiënten met elkaar in contact brengen.

Een andere reumapatiëntenvereniging waar Binnenhof Projecten voor werkt is de regio Amstelland e.o. Reumapatiëntenvereniging Amstelland e.o. is een vereniging voor en door mensen met reuma. De reumapatiëntenvereniging is opgericht in het jaar 1985 en richt zich sindsdien vooral op reumapatiënten uit de regio Amstelland. De vereniging biedt haar leden een aantal activiteiten zoals de mogelijkheid om te gaan zwemmen in extra warm water, informatieavonden en bijeenkomsten.

Nieuwe publicaties (leden) brochure voor Reumapatiëntenverenigingen Dordrecht en Amstelland
Onlangs mocht de studio van Binnenhof Projecten de nieuwe kopij/redactionele stukken van de reumapatiëntenverenigingen Dordrecht en Amstelland in ontvangst nemen en vervolgens is de opmaak geheel naar wens van beide opdrachtgevers in orde gemaakt. Na het definitieve akkoord van de opdrachtgevers op de zetproef zijn de sponsorpagina’s toegevoegd en is het totale drukbestand aangeleverd bij de drukkerij voor productie.

Reumapatiëntenverenigingen Dordrecht en Amstelland ontvangen vier keer per jaar geheel kosteloos de (leden) brochure van uitgeverij Binnenhof Projecten.  De brochure wordt ieder kwartaal verstuurd naar o.a. de leden, relaties, sponsoren, donateurs, etc.Uitgeverij Binnenhof Projecten is uitermate blij en zeer trots om zowel Reumapatiëntenvereniging Dordrecht als Reumapatiëntenvereniging Amstelland haar opdrachtgever te mogen noemen. Daarnaast wenst Binnenhof Projecten alle betrokkenen van beide Reumapatiëntenvereniging veel leesplezier toe met de nieuwe publicaties.

Voor meer informatie over uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. kunt u ook terecht op de volgende websites:
•Social Media:
Twitter:               https://twitter.com/bhprojecten
Facebook:          https://www.facebook.com/binnenhofprojecten/

•Overige websites:
https://www.5000morgen.nl/binnenhof-projecten/
https://www.vdgp.nl/binnenhof-projecten/
https://www.3winfo.nl/binnenhof-projecten/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten