zondag 30 april 2017

Uitgeverij Binnenhof Projecten heeft twee nieuwe publicaties uitgegeven voor haar opdrachtgevers Stichting Dierenambulance Gelderse Vallei en Wensstichting Oppepper4all

In Nederland zijn er vele stichtingen en verenigingen die zich inzetten voor een maatschappelijk doel. Het opbouwen, versterken en onderhouden van waardevolle contacten is voor zo’n stichting of vereniging een zeer belangrijke factor. Echter kost dit veel tijd, energie en natuurlijk geld. De in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. heeft dan ook als doel deze goede doelen hiermee te helpen. De uitgeverij werkt al jarenlang samen met vele verschillende goede doelen in Nederland met als doel hen geheel kosteloos te voorzien van een professionele publicatie. Bij vele opdrachtgevers waarmee Binnenhof Projecten al jarenlang een fijne samenwerking heeft maken deze publicaties een wezenlijk onderdeel uit van de marketing mix.

Uitgeverij Binnenhof Projecten kan stichtingen en verenigingen in Nederland helpen door hen geheel kosteloos te voorzien van een professionele publicatie. De uitgeverij kan dit doen middels haar SponsorPublicatieConcept. Door middel van deze publicaties is het mogelijk om het contact met de doelgroep te onderhouden/versterken, de leden te informeren over bepaalde zaken en daarnaast kunnen potentiële/nieuwe sponsoren benaderd worden.

Het SponsorPublicatieConcept van Binnenhof Projecten houdt in dat de uitgeverij in opdracht van haar opdrachtgever ondernemers in de regio (waar de publicatie wordt uitgegeven) mag benaderen en hen mag vragen voor een ondersteuning om de betreffende publicatie mede mogelijk te maken. Gelukkig zijn er in Nederland sympathieke ondernemers die een bijdrage kunnen en willen leveren. Deze ondernemers krijgen dan ook een keurige naamsvermelding in de betreffende publicatie als dankzegging. Ook krijgen zij een exemplaar van de nieuwe uitgave opgestuurd.

Stichting Dierenambulance Gelderse Vallei
Één van die vele opdrachtgevers van Binnenhof Projecten is Stichting Dierenambulance Gelderse Vallei. De Stichting heeft ten doel het bevorderen van het welzijn van dieren in het algemeen en meer in het bijzonder van gewonde, zieke of vermiste dieren. De stichting tracht haar doel onder andere te bereiken door: Het ter plekke verlenen van dierennoodhulp, het vervoeren van gewonde, zieke of dode dieren, het onderbrengen van dieren bij een dierenarts, asiel of opvangcentrum.

Recentelijk mocht de studio bezig met de nieuwe uitgave van de (leden)brochure voor Stichting Dierenambulance Gelderse Vallei. De opmaak is geheel naar wens van de stichting in orde gemaakt. Uiteraard is deze bestelling geheel kosteloos en met veel plezier in orde gemaakt. De bestelling is recentelijk opgestuurd naar de opdrachtgever.
Wensstichting Oppepper4all
Wensstichting Oppepper4all is een andere stichting waar Binnenhof Projecten voor werkt. De stichting heeft als doel het geven van aandacht en vreugde aan chronisch zieken en hun sociale omgeving. Oppepper4all probeert d.m.v. meerdere activiteiten er alles aan te doen om de wensen van chronische zieken te vervullen.

Ook mocht de studio van Binnenhof Projecten bezig met de nieuwe uitgave van het magazine voor Oppepper4all. De uitgeverij heeft er alles aan gedaan om het zo goed mogelijk in orde te maken. Wederom is deze bestelling geheel kosteloos en met veel plezier in orde gemaakt.

Binnenhof Projecten is trots om deze twee stichtingen haar opdrachtgevers te mogen noemen en kijkt uit naar plezierige samenwerkingen in de toekomst. De uitgeverij wenst alle betrokkenen veel leesplezier toe met de nieuwe publicaties.

Meer informatie over de uitgeverij en haar SponsorPublicatieConcept is te vinden op de website:
www.binnenhofprojecten.nl of www.nolin-binnenhofprojecten.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten