maandag 27 maart 2017

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. verzorgt geheel kosteloos twee nieuwe publicaties voor SGK Den Haag en Nierpatiëntenvereniging Zwolle

De in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. (zie ook de website www.nolin-binnenhofprojecten/ of www.binnenhofprojecten.nl ) werk al jarenlang voor vele verschillende stichtingen en verenigingen. De uitgeverij heeft onlangs in opdracht van haar opdrachtgevers Nierpatiëntenvereniging Zwolle en SGK Den Haag geheel kosteloos nieuwe publicaties uitgegeven. Uitgeverij Binnenhof Projecten kan deze publicaties geheel kosteloos verzorgen dankzij haar SponsorPublicatieConcept.

Het SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Binnenhof Projecten
Uitgeverij Binnenhof Projecten werkt al vele jaren in opdracht van verschillende goede doelen in Nederland. Deze goede doelen zijn verenigingen en/of stichtingen en hebben allemaal (verschillende) maatschappelijke doelen. Het gaat om maatschappelijke doelen zoals een veilig schoolklimaat, het welzijn van dieren, mensen met een verstandelijke beperking , etc.

Helaas zijn er voor deze goede doelen geen of nauwelijks subsidies beschikbaar voor een financiële ondersteuning. Hierdoor zijn de financiële middelen van een vereniging of stichting zeer beperkt.  Voor een stichting of vereniging is het uitermate belangrijk om het contact met de achterban, doelgroep, sponsoren, donateurs, etc. te onderhouden en lange termijn relaties op te bouwen.  Aangezien dit allemaal tijd en geld kost, is het voor deze verenigingen en stichtingen lastig om die benodigde contacten te onderhouden.

Uitgeverij Binnenhof Projecten kan middels haar SponsorPublicatieConcept stichtingen en verenigingen in Nederland helpen/ondersteunen door hen geheel kosteloos te voorzien van een professionele publicatie. Door middel van een publicatie zoals een folder, brochure, magazine , poster, etc. kan het contact worden onderhouden. De uitgeverij kan dit geheel kosteloos mogelijk maken doordat de uitgever in opdracht van haar opdrachtgever ondernemers uit de regio mag benaderen en hen mag vragen om een financiële bijdrage te kunnen leveren. De ondernemers die een keertje willen ondersteunen, krijgen als dankzegging een keurige naamsvermelding in de betreffende publicatie.

Nierpatiëntenvereniging Zwolle e.o.
De nierpatiëntenvereniging is gevestigd in de stad Zwolle en eind maart 2017 is het nieuwe magazine DiaPost uitgegeven. De vereniging heeft als doel het behartigen van individuele en/of collectieve belangen van chronische nierpatiënten en hun partners, ouders en donoren,  gericht op het realiseren van een optimale kwaliteit van de behandeling, levenskwaliteit en participatie in de samenleving.

De nierpatiëntenvereniging Zwolle ontvangt twee keer per jaar het DiaPost magazine, namelijk in maart en september. Op de afbeeldingen hieronder is de nieuwe publicatie van de Diapost te zien. Deze bestelling is door uitgeverij Binnenhof Projecten uiteraard geheel kosteloos in orde gemaakt en opgestuurd naar de opdrachtgever op locatie in Zwolle.SGK Den Haag e.o.
SGK is een stichting die opgericht is in het jaar 1965 en gevestigd is in de stad Den Haag. De doelstellingen van de stichting omvatten o.a. het bevorderen van de sportbeoefening en de bewegingsactivering door mensen met een verstandelijke en/of andersoortige beperking.

Uitgeverij Binnenhof Projecten verzorgt drie keer per jaar geheel kosteloos het magazine voor haar opdrachtgever stichting Sportbelang Gehandicapten (SGK).  De bestelling is in orde gemaakt en onlangs opgestuurd.
Uitgeverij Binnenhof Projecten is zeer trots om zowel nierpatiëntenvereniging Zwolle als SGK Den Haag haar opdrachtgever te mogen noemen en kijkt uit naar een verdere samenwerking.  Uitgeverij Binnenhof Projecten wenst alle betrokkenen veel leesplezier toe met de nieuwe publicaties.

1 opmerking: