vrijdag 17 februari 2017

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. verzorgt geheel kosteloos nieuwe publicatie full colour magazine voor Stichting Kinderdroomwens

De in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. (zie ook de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/ of https://www.binnenhofprojecten.nl/) heeft onlangs in opdracht van haar opdrachtgever Stichting Kinderdroomwens (zie ook de website http://kinderdroomwens.nl/) geheel kosteloos een nieuwe publicatie full colour magazine uitgegeven.

Uitgeverij Binnenhof Projecten en Stichting Kinderdroomwens zijn in het jaar 2016 een samenwerking aangegaan met als doel om Stichting Kinderdroomwens geheel kosteloos te voorzien van een full colour (leden)magazine. Per kalenderjaar zal het magazine drie keer worden uitgegeven. Uitgeverij Binnenhof Projecten kan dit geheel kosteloos in orde maken voor Stichting Kinderdroomwens middels haar SponsorPublicatieConcept.

Cover nieuwe publicatie (leden)magazine Stichting Kinderdroomwens
SponsorPublicatieConcept uitgeverij Binnenhof Projecten
De doelstelling van het SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Binnenhof Projecten is om voor haar opdrachtgevers geheel kosteloos een professionele publicatie uit te geven. De opdrachtgevers van uitgeverij Binnenhof Projecten zijn stichtingen en verenigingen in Nederland die een bepaald maatschappelijk doen dienen. Kortom, goede doelen.

Voor deze goede doelen zijn in Nederland vrijwel nauwelijks tot geen subsidies weggelegd. De financiƫle middelen die eventueel beschikbaar zijn worden hoofdzakelijk ingezet voor hetgeen de stichting of vereniging in eerste instantie is opgezet. Het is van (groot) belang voor een stichting of vereniging om op de lange termijn te blijven (voort)bestaan om binding te houden met de achterban, doelgroep, (belangrijke) relaties, sponsoren, donateurs, etc.

Uitgeverij Binnenhof Projecten ziet veelal bij stichtingen en verenigingen dat er digitale nieuwsbrieven worden verstuurd. Toch geven vele stichtingen en verenigingen aan dat ze graag iets tastbaars willen geven. Iets dat degenen die het ontvangen, de geadresseerden, bewaren en teruglezen.

Colofon
Zodoende maakt uitgeverij Binnenhof Projecten het voor stichtingen en verenigingen geheel kosteloos mogelijk om een professionele publicatie samen te stellen. Bij vele opdrachtgevers waarmee Binnenhof Projecten al jarenlang een fijne samenwerking heeft maken deze publicaties een wezenlijk onderdeel uit van de marketing mix (voor meer gedetailleerde informatie over het begrip marketing mix kunt u terecht op de website https://nl.wikipedia.org/wiki/Marketingmix).

In de praktijk betekent het dat uitgeverij Binnenhof Projecten in opdracht van haar opdrachtgever ondernemers in de regio mag benaderen waar de publicatie wordt uitgegeven en hen mag vragen voor een ondersteuning om de betreffende publicatie mede mogelijk te willen maken. Als hartelijke dankzegging krijgen de sympathieke ondernemers die een keertje willen meewerken om de betreffende publicatie mede mogelijk te willen maken hiervoor een keurige naamsvermelding in de uitgave. Zo kunnen deze ondernemers hun naam binden aan het betreffende goede doel.

Via deze werkwijze c.q. het SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Binnenhof Projecten zullen er in het jaar 2017 drie publicaties van het (leden)magazine van Stichting Kinderdroomwens verschijnen.


1e publicatie (leden)magazine 2017 Stichting Kinderdroomwens
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de eerste publicatie van het (leden)magazine 2017 van Stichting Kinderdroomwens. De stichting heeft alle redactionele stukken/kopij aangeleverd bij de studio en inmiddels is het geheel naar tevredenheid van de opdrachtgever opgemaakt. De eerste magazines zijn ondertussen gedrukt en momenteel wordt er gewerkt aan het in orde maken van de verzendlijst die Stichting Kinderdroomwens bij uitgeverij Binnenhof Projecten heeft aangeleverd. Alle relaties, sponsoren, leden, donateurs, etc. krijgen geheel kosteloos het magazines met begeleidend schrijven toegestuurd. Dit valt allemaal onder het SponsorPublicatieConcept en daarmee geheel kosteloos voor Stichting Kinderdroomwens. Ook zal het nieuwe magazine worden opgestuurd naar verscheidene notarissen, banken, tandartsen, huisartsen, rotary clubs, lions clubs en kiwanis clubs om Stichting Kinderdroomwens onder de aandacht te brengen.

Begeleidend schrijven bij (leden)magazine Stichting Kinderdroomwens
Uitgeverij Binnenhof Projecten is enorm trots om Stichting Kinderdroomwens haar opdrachtgever te mogen noemen en kijkt uit naar een plezierige samenwerking in het jaar 2017.
Uitgeverij Binnenhof Projecten wenst alle betrokkenen van Stichting Kinderdroomwens veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van het (leden)magazine!

In productie

1 opmerking: