donderdag 2 februari 2017

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. maakt voor Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o. geheel kosteloos nieuwe publicatie (leden)brochure in orde

Zoals bekend is werkt uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. (zie ook de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/ of https://www.binnenhofprojecten.nl/) o.a. voor vele verschillende reumapatiëntenverenigingen in Nederland.

Één van die vele verschillende reumapatiëntenverenigingen is de regio Utrecht e.o. (zie ook de website http://www.rpvu.nl/).

Voorblad nieuwe publicatie (leden)brochure RPV Utrecht e.o.
Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o.
De vereniging draagt de naam Reumapatiëntenvereniging Utrecht en omgeving. De vereniging zelf is gevestigd in de stad Utrecht. Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o. is een vereniging voor en door mensen met reuma. Zij bieden haar 400 leden tal van activiteiten zoals veel bewegen en voorlichting over reumatische aandoeningen. Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o. stimuleert lotgenotencontact. De Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o. heeft als doel werkzaam te zijn ten behoeve van de algemeen maatschappelijke belangen en de specifieke problematiek van personen met een reumatische aandoening die lid zijn van de vereniging. Daarnaast werkzaam te zijn in het belang van alle personen met een reumatische aandoening in het gebied waarin Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o. werkzaam is.


Samenwerking Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o. en uitgeverij Binnenhof Projecten B.V.
De samenwerking tussen Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o. en uitgeverij Binnenhof Projecten is in het voorjaar van 2000 definitief tot stand gekomen. Binnenhof Projecten werkt middels haar SponsorPublicatieConcept voor Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o. In de praktijk betekent dit dat uitgeverij Binnenhof Projecten vier keer per jaar geheel kosteloos de (leden)brochure voor haar opdrachtgever Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o. in orde maakt. Deze (leden)brochure wordt ieder kwartaal verstuurd naar o.a. de leden, relaties, sponsoren, donateurs, etc. van Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o.


Hoe werkt het SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Binnenhof Projecten?
In de praktijk betekent het dat de uitgever in opdracht van haar opdrachtgever (in dit geval Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o.) ondernemers uit de regio (in dit geval de regio Utrecht e.o.) mag benaderen en hen mag vragen om een keertje de publicatie van de (leden)brochure mede mogelijk te willen maken. Als hartelijke dankzegging hiervoor krijgen de sympathieke ondernemers die hier een keertje aan willen bijdragen een keurige naamsvermelding in de betreffende publicatie van de (leden)brochure. Wanneer de publicatie is verschenen krijgen uiteraard ook de ondernemers een exemplaar toegestuurd.

Via het SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Binnenhof Projecten ontvangen stichtingen en verenigingen in Nederland die zelf geen of nauwelijks draagvlak (zowel financieel als de kennis) hebben een professionele publicatie geheel naar wens opgemaakt. De stichtingen en verenigingen leveren de redactionele stukken/kopij aan bij de studio van de uitgever en vanaf daar worden zij volledig ontzorgt en krijgen zij de gewenste oplage op locatie afgeleverd.

Kortom, voor de stichtingen en verenigingen waar uitgeverij Binnenhof Projecten trots op is om voor te mogen werken, een wezenlijk onderdeel van de marketing mix.


Nieuwe publicatie (leden)brochure Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o.
Begin januari 2017 is de eerste publicatie van de (leden)brochure van de Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o. van het jaar 2017 uitgegeven. Naar verwachting zullen de volgende publicaties van de (leden)brochure van de Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o. verschijnen in de maanden april, juli en oktober 2017. Conform afspraak wordt de oplage per keer op locatie in Utrecht afgeleverd. Vanuit daar vindt de verdere verzending plaats. De uitgever zorgt ervoor dat de sympathieke ondernemers die de publicatie van de (leden)brochure mede mogelijk hebben gemaakt een exemplaar krijgen toegestuurd.

Uitgeverij Binnenhof Projecten wenst alle betrokkenen van Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o. veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van de (leden)brochure!

2 opmerkingen:

  1. Mooie full colour brochure! Leuk artikel om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel. Goed om te horen dat de artikelen gelezen worden op onze Blogspot-pagina. Wij proberen met regelmaat berichten te plaatsen over recente publicaties. Daarnaast ook over verzorgde bestellingen, deelname aan of sponsoring van evenementen, etc.

      Verwijderen