vrijdag 10 februari 2017

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. geeft geheel kosteloos nieuwe publicaties (leden)brochures uit voor verschillende reumapatiëntenverenigingen in Nederland

Afgelopen maand heeft uitgeverij Binnenhof Projecten (zie ook de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/ of https://www.binnenhofprojecten.nl/) geheel kosteloos verschillende nieuwe publicaties (leden)brochures uitgegeven voor een aantal reumapatiëntenverenigingen in Nederland.

Reumapatiëntenvereniging Ijmond
Uitgeverij Binnenhof Projecten heeft al sinds het jaar 2003 een prettige samenwerking met Reumapatiëntenvereniging Ijmond (zie ook de website: https://www.rpvijmond.nl/). Afgelopen jaar heeft Reumapatiëntenvereniging Ijmond besloten vanwege teruglopende activiteiten om per 1 januari 2017 één keer per jaar een (leden)brochure uit te geven.

Zodoende mocht de studio van uitgeverij Binnenhof Projecten de nieuwe redactionele stukken/nieuwe kopij vorige maand in ontvangst nemen van de redactie van Reumapatiëntenvereniging Ijmond om de publicatie voor het jaar 2017 te verzorgen. Na het akkoord van de Reumapatiëntenvereniging Ijmond zijn ook de sponsorpagina´s toegevoegd en is het drukbestand aangeleverd bij de drukkerij.

Conform afspraak is de oplage afgeleverd op locatie bij de Reumapatiëntenvereniging Ijmond. De publicatie van de (leden)brochure 2018 zal naar verwachting volgend jaar rond dezelfde tijd plaatsvinden.

Voorblad (leden)brochure Reumapatiëntenvereniging Ijmond

Reumapatiëntenvereniging Nieuwe Waterweg Noord
Voor Reumapatiëntenvereniging Nieuwe Waterweg Noord (zie ook de website: http://www.reumafonds.nl/informatie-voor-doelgroepen/patienten/patientenverenigingen/overzicht-lokale-reuma-patienten-verenigingen/nieuwe-waterweg-noord) mocht uitgeverij Binnenhof Projecten afgelopen maand ook aan de slag om geheel kosteloos een nieuwe publicatie van de (leden)brochure te verzorgen.

Uitgeverij Binnenhof Projecten en Reumapatiëntenvereniging Nieuwe Waterweg Noord hebben sinds het jaar 2005 een fijne samenwerking waarbij het doel is om geheel kosteloos vier keer per jaar een (leden)brochure uit te geven. De publicatie die afgelopen maand is uitgegeven is de eerste kwartaaluitgave van het jaar 2017. De planning voor het verdere verloop van het jaar 2017 is om de (leden)brochures uit te geven in de maanden april, juli en oktober 2017.

Voorblad (leden)brochure Reumapatiëntenvereniging Nieuwe Waterweg Noord
Reumapatiëntenvereniging Leiden e.o.
En ook voor Reumapatiëntenvereniging Leiden e.o. (zie ook de website: http://www.reumaverenigingleideneo.nl/) heeft uitgeverij Binnenhof Projecten onlangs de eerste kwartaaluitgave van het jaar 2017 mogen verzorgen.

Uitgeverij Binnenhof Projecten en Reumapatiëntenvereniging Leiden e.o. hebben sinds het jaar 2002 een goede samenwerking waarbij ook het doel is om geheel kosteloos vier keer per jaar een (leden)brochure uit te geven. De oplage van de (leden)brochure van de Reumapatiëntenvereniging Leiden e.o. is afgelopen week verstuurd en zal conform afspraak deze week op locatie worden afgeleverd. De volgende publicatie staat gepland voor omstreeks april/mei 2017.

In totaal werkt uitgeverij Binnenhof Projecten voor ongeveer twintig verschillende regionale reumapatiëntenverenigingen in Nederland met als opdracht om geheel kosteloos de publicaties van de verenigingen uit te geven. Dit varieert van een jaarlijkse publicatie (zoals bij Reumapatiëntenvereniging Ijmond) tot een publicatie die vier keer per jaar terugkomt, een kwartaaluitgave (zoals bij Reumapatiëntenvereniging Leiden e.o.).

Uitgeverij Binnenhof Projecten is erg trots om voor al deze mooie patiëntenverenigingen te mogen werken en wil hen graag bij deze bedanken voor het gestelde vertrouwen.

Uitgeverij Binnenhof Projecten wenst alle betrokken van de Reumapatiëntenverenigingen IJmond, Nieuwe Waterweg Noord en Leiden e.o. veel leesplezier toe met de nieuwe publicaties van de (leden)brochures!


Voorblad (leden)brochure Reumapatiëntenvereniging Leiden e.o.
Bent u als gepassioneerde vrijwilliger voor uw stichting of vereniging ook opzoek naar een professionele publicatie? Uitgeverij Binnenhof Projecten werkt naast patiëntenverenigingen ook voor andere goede doelen in Nederland. De medewerkers van uitgeverij Binnenhof Projecten kijken graag wat wij kunnen betekenen voor uw stichting of vereniging. U kunt te allen tijde contact opnemen met uitgeverij Binnenhof Projecten. De contactgegevens kunt u vinden op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/ Wij zien uw aanvraag met veel plezier tegemoet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten