dinsdag 24 januari 2017

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. maakt geheel kosteloos nieuwe (leden)brochure mogelijk voor Reumapatiëntenvereniging Tiel e.o.

Één van de vele opdrachtgevers van de in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. (zie ook de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/ of https://www.binnenhofprojecten.nl/) is o.a. Reumapatiëntenvereniging Tiel e.o. (zie ook de website http://www.reumafonds.nl/informatie-voor-doelgroepen/patienten/patientenverenigingen/overzicht-lokale-reuma-patienten-verenigingen/tiel).

De samenwerking tussen uitgeverij Binnenhof Projecten en Reumapatiëntenvereniging Tiel e.o. gaat alweer terug naar het najaar van 2005. Toentertijd is er samenwerking overeengekomen dat uitgeverij Binnenhof Projecten midddels haar SponsorPublicatieConcept in opdracht van Reumapatiëntenvereniging Tiel e.o. vier keer per jaar geheel kosteloos een (leden)brochure uit geeft.

Cover (leden)brochure Reumapatiëntenvereniging Tiel e.o.
SponsorPublicatieConcept Binnenhof Projecten
In Nederland zijn er vele stichtingen en verenigingen die zich inzetten voor een maatschappelijk belang. Het is erg belangrijk dat deze goede doelen er zijn en uiteraard nog belangrijker het werk dat zij doen! Helaas zijn er voor deze stichtingen en verenigingen weinig tot geen subsidies weggelegd van de overheid. De financiële middelen die eventueel beschikbaar zijn worden veelal ingezet voor het hoofddoel van de stichting of vereniging.

Veel stichtingen en verenigingen realiseren zich om op de lange termijn haar doelstelling na te streven dat het van groot belang is om voortdurend aan de naamsbekendheid te werken. Het is erg belangrijk om de verbinding te houden met de achterban, de doelgroep te bereiken, sponsoren/donateurs zien te werven voor extra financiële middelen, etc.

Dit heeft uitgeverij Binnenhof Projecten ook opgemerkt en heeft daarvoor het SponsorPublicatieConcept uitgebracht. Stichtingen en verenigingen die zelf geen of nauwelijks draagvlak (zowel financieel als de kennis) hebben kunnen geheel kosteloos een publicatie aanvragen bij uitgeverij Binnenhof Projecten. Een professionele publicatie kan voor een stichting of vereniging een grote meerwaarde hebben voor de marketing mix (voor meer informatie over het begrip marketing mix kunt u terecht op de website https://nl.wikipedia.org/wiki/Marketingmix). Met een dergelijk blad kan een stichting of vereniging haar achterban op de hoogte houden, haar doelgroep informeren, etc.

Colofon
Hoe werkt het SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Binnenhof Projecten?
Wanneer een stichting of vereniging uitgeverij Binnenhof Projecten definitief opdracht heeft gegeven om een publicatie te realiseren gaat de uitgever aan de slag. De opdracht wordt vastgelegd in een contract waarin de gemaakte afspraken zijn opgenomen.

Binnenhof Projecten mag in opdracht van de stichting of vereniging (in dit geval uiteraard Reumapatiëntenvereniging Tiel e.o.) in de regio ondernemers benaderen en hen vragen voor een ondersteuning om de betreffende publicatie een keertje mogelijk te willen maken. Als hartelijke dankzegging krijgen de sympathieke ondernemers die de betreffende publicatie mede mogelijk willen maken een keurige naamsvermelding in de uitgave.

Via deze mooie werkwijze ontvangt Reumapatiëntenvereniging Tiel e.o. sinds het najaar 2005 vier keer per jaar geheel kosteloos haar (leden)brochure. Voor meer specifiekere informatie over het SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Binnenhof Projecten kunt u terecht op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/publicaties/

Wordt lid of donateur
De (leden)brochure van de Reumapatiëntenvereniging Tiel e.o. wordt uitgegeven in de maanden januari, april, juli en oktober. Zodoende heeft opdrachtgever Reumapatiëntenvereniging Tiel e.o. ook deze maand weer haar nieuwe (leden)brochure geheel kosteloos in ontvangst mogen nemen. 

Uitgeverij Binnenhof Projecten is erg trots om Reumapatiëntenvereniging Tiel e.o. al ruim 10 jaar lang haar opdrachtgever te mogen noemen en bedankt haar voor het vertrouwen.

De uitgever wenst alle betrokkenen van de Reumapatiëntenvereniging Tiel e.o. veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van de (leden)brochure! De volgende publicatie komt uit in de maand april 2017.


2 opmerkingen:

  1. Interessant artikel en goede uitleg over het sponsorpublicatieconcept. Hoe vaak worden er hier berichten geplaatst?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij proberen wekelijks op onze Blogspot-pagina berichten te plaatsen over recente publicaties, deelname aan of sponsoring van evenementen, verzorgde bestellingen, etc.

      Verwijderen