woensdag 4 januari 2017

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. maakt geheel kosteloos nieuwe publicatie (leden)brochure mogelijk voor Stichting Gehandicaptenbelangen Houten (SGH)

Uitgeverij Binnenhof Projecten (zie ook de website: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) is gevestigd in de plaats Hoogezand in de provincie Groningen en één van haar opdrachtgevers is Stichting Gehandicaptenbelangen Houten (SGH) (zie ook de website: http://gehandicaptenbelangenhouten.nl/).

De werkzaamheden die Binnenhof Projecten voor SGH verricht is hoofdzakelijk het geheel kosteloos uitgeven van een (leden)brochure. De uitgever kan dit doen doordat zij in opdracht van SGH ondernemers uit de regio mogen benaderen en hen te vragen voor een ondersteuning om de (leden)brochure voor SGH geheel kosteloos mogelijk te maken. In dit geval uiteraard de regio Houten. Als dankzegging hiervoor krijgen de sympathieke ondernemers die de uitgave van de (leden)brochure mede mogelijk maken een keurige naamsvermelding in de nieuwe publicatie.

De samenwerking tussen uitgeverij Binnenhof Projecten en Stichting Gehandicaptenbelangen Houten loopt al sinds het jaar 2009 en is uiterst plezierig. Vier keer per jaar verschijnt de (leden)brochure van SGH. Een kwartaaluitgave dus. De (leden)brochure wordt uitgegeven op A5-formaat, met 20 pagina’s (inclusief omslag) in een oplage van 500 exemplaren.

SGH informeert over en behartigt de belangen van mensen met een lichamelijke functiebeperking en chronisch zieken in de gemeente Houten. Zij zet zich in om hen zo goed mogelijk deel te laten nemen aan het maatschappelijk en sociaal leven.

In de maand november 2016 mocht de studio van uitgeverij Binnenhof Projecten de nieuwe kopij/redactionele stukken ontvangen van de redactie van SGH. Onder de samenwerking tussen Binnenhof Projecten en SGH valt ook dat de uitgever de opmaak geheel kosteloos in orde maakt. Gezien de jarenlange samenwerkingen en vele opdrachtgevers die de uitgever kent kan er uit ervaring gezegd worden dat dit een enorme ontzorging is voor de meeste stichtingen en verenigingen. Vaak hebben zij niet het draagvlak noch de kennis om dit zelf te doen. Binnenhof Projecten maakt dit uiteraard met veel plezier voor haar opdrachtgevers in orde.

Halverwege/eind november 2016 is de definitieve zetproef voor de nieuwe publicatie van de (leden)brochure door de redactie van SGH goedgekeurd. Na het toevoegen van de sponsorpagina’s is het drukbestand aangeleverd bij de drukkerij voor productie. Binnen enkele dagen is de gehele oplage gedrukt en afgeleverd op locatie bij SGH.

Uitgeverij Binnenhof Projecten is erg trots op de al jarenlange samenwerking met SGH en om haar opdrachtgever te mogen noemen. De uitgever bedankt SGH bij deze voor het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking in het jaar 2016. Dat er in het nieuwe jaar 2017 ook weer vier mooie (leden)brochures mogen verschijnen.

Uitgeverij Binnenhof Projecten wenst alle betrokken van SGH veel leesplezier toe met de nieuwe uitgave van de (leden)brochure! Daarnaast ook allen een goed en gezond 2017 toegewenst!


Bent u als gepassioneerde vrijwilliger voor uw stichting of vereniging na het lezen van bovenstaand artikel ook geïnteresseerd geraakt in een geheel kosteloze professionele publicatie? Neem dan snel contact op met uitgeverij Binnenhof Projecten om samen met één van onze medewerkers de mogelijkheden door te nemen. De contactgegevens van uitgeverij Binnenhof Projecten kunt u vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/ De medewerkers van uitgeverij Binnenhof Projecten staan te allen tijde voor u klaar en zien uw aanvraag graag tegemoet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten