dinsdag 10 januari 2017

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. geeft in opdracht van Reumapatiëntenvereniging Dordrecht e.o. geheel kosteloos nieuwe publicatie (leden)brochure uit

Uitgeverij Binnenhof Projecten (zie ook de website: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/ of https://www.binnenhofprojecten.nl/) heeft al sinds het jaar 2002 een uiterst plezierige samenwerking met haar opdrachtgever Reumapatiëntenvereniging Dordrecht e.o. (zie ook de website: http://www.rpv-dordrecht.nl/).

Vier keer per jaar geeft uitgeverij Binnenhof Projecten geheel kosteloos het contactblad uit voor Reumapatiëntenvereniging Dordrecht e.o. De uitgever kan dit doen middels haar SponsorPublicatieConcept. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/publicaties/


In de praktijk betekent dit dat de uitgever in opdracht van Reumapatiëntenvereniging Dordrecht e.o. ondernemers in de regio mag benaderen (in dit geval uiteraard de regio Dordrecht e.o.) en hen mag vragen voor een ondersteuning om de nieuwe publicatie van het contactblad mede mogelijk te maken. Het benaderen van de ondernemers gebeurd telefonisch. De sympathieke ondernemers die het contactblad van de Reumapatiëntenvereniging Dordrecht e.o. een keertje mede mogelijk willen maken krijgen hiervoor als dankzegging een keurige naamsvermelding in de nieuwe publicatie. Op deze wijze wordt er al sinds het jaar 2002 het contactblad voor de Reumapatiëntenvereniging Dordrecht e.o. uitgegeven.

Begin december 2016 mocht de studio van uitgeverij Binnenhof Projecten de nieuwe kopij/redactionele stukken weer ontvangen van de redactie van Reumapatiëntenvereniging Dordrecht e.o. voor een nieuwe publicatie van het contactblad. De studio van de uitgever maakt de inhoud van het contactblad iedere uitgave geheel naar wens van de opdrachtgever op. Pas na het definitieve akkoord van de opdrachtgever wordt er overgegaan tot het drukken. 100% tevredenheid van de opdrachtgever staat bij uitgeverij Binnenhof Projecten voorop!

Halverwege december 2016 heeft de redactie van Reumapatiëntenvereniging Dordrecht e.o. het definitieve akkoord gegeven aan de studio van Binnenhof Projecten. Uiteraard zijn ook de sponsorpagina´s toegevoegd en vervolgens is het drukbestand aangeleverd bij de drukkerij voor productie.

Ondanks de enorme drukte zo vlak voor de feestdagen van het einde van het jaar 2016 is de oplage van de Reumapatiëntenvereniging Dordrecht e.o. meteen door de drukkerij opgepakt en in productie gegaan. Het contactblad van de Reumapatiëntenvereniging Dordrecht e.o. wordt gedrukt op A5-formaat, met 32 pagina´s (inclusief omslag) in een oplage van 450 exemplaren. Halverwege december 2016 is de gehele oplage opgestuurd en afgeleverd bij de opdrachtgever op locatie. Keurig op tijd voor de feestdagen.

Uitgeverij Binnenhof Projecten is enorm trots om Reumapatiëntenvereniging Dordrecht e.o. al sinds het jaar 2002 haar opdrachtgever te mogen noemen en wil haar graag bij deze bedanken voor het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking!

Uitgeverij Binnenhof Projecten wenst alle betrokkenen van de Reumapatiëntenvereniging Dordrecht e.o. veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van het contactblad! 
 


Bent u als gepassioneerde vrijwilliger voor uw stichting of vereniging enthousiast geraakt na het lezen van bovenstaand artikel en denkt u dat een geheel kosteloos professionele publicatie een (grote) bijdrage kan leveren aan de marketing van uw stichting of vereniging? Neem dan snel contact op met uitgeverij Binnenhof Projecten om te kijken wat de mogelijkheden zijn. De contactgegevens van uitgeverij Binnenhof Projecten kunt u vinden op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/ De medewerkers van uitgeverij Binnenhof Projecten staan u graag ter woord en kijken ernaar uit om u te mogen assisteren!

Mocht u ondertussen alvast wat meer informatie over uitgeverij Binnenhof Projecten willen inwinnen, dan kunt u terecht op de volgende websites:
http://www.detelefoongids.nl/binnenhof-projecten-bv/wp45538265/9-1/
https://www.telefoonboek.nl/bedrijven/t2141520/hoogezand/binnenhof-projecten-b.v./
https://plus.google.com/102803348821196069024
http://www.vdgp.nl/binnenhof-projecten/
https://www.facebook.com/binnenhofprojecten/?hc_location=ufi 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten