vrijdag 30 december 2016

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. maakt geheel kosteloos nieuwe uitgave (leden)brochure nummer 3 2016 mogelijk voor Stichting Dierenambulance Gelderse Vallei

Uitgeverij Binnenhof Projecten (zie ook de website: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) werkt o.a. voor Stichting Dierenambulance Gelderse Vallei (zie ook de website: http://www.dierenambulancegeldersevallei.nl/). Uitgeverij Binnenhof Projecten is gevestigd in de plaats Hoogezand in de provincie Groningen. In opdracht van Stichting Dierenambulance Gelderse Vallei maakt de uitgever drie keer op jaarbasis het geheel kosteloos mogelijk om een (leden)brochure te verzorgen. Binnenhof Projecten kan dit geheel kosteloos mogelijk maken door de fantastische ondersteuningen van sympathieke ondernemers uit de regio waar de nieuwe publicaties worden uitgegeven. In dit geval uiteraard de regio Gelderse Vallei. Als dankzegging krijgen alle sympathieke ondernemers hiervoor een keurige naamsvermelding in de nieuwe publicatie.

Uitgeverij Binnenhof Projecten mocht halverwege de maand december 2016 de nieuwe kopij/redactionele stukken ontvangen van haar opdrachtgever voor de derde publicatie van het jaar 2016. De studio van de uitgever is direct aan de slag gegaan met het opmaken van de nieuwe publicatie en binnen enkele dagen is de definitieve goedkeuring van de redactie van Stichting Dierenambulance Gelderse Vallei binnengekomen. Uiteraard zijn de sponsorpagina´s ook toegevoegd en is het drukbestand aangeleverd bij de drukker.

Ondanks de enorme drukte zo vlak voor de feestdagen voor het einde van het jaar 2016 is de nieuwe uitgave van de (leden)brochure nummer 3 2016 nog gedrukt en de gehele oplage opgestuurd en afgeleverd bij Stichting Dierenambulance Gelderse Vallei. De opdrachtgever zorgt zelf voor verdere verspreiding naar haar leden, relaties, sponsoren, donateurs, etc. Uiteraard hebben ook alle sympathieke ondernemers die de nieuwe publicatie mede mogelijk hebben gemaakt een bewijsexemplaar toegestuurd gekregen.

De nieuwe publicatie van de (leden)brochure nummer 3 2016 is gedrukt op A5-formaat, met 24 pagina´s (inclusief omslag) en geheel in full colour.

Uitgeverij Binnenhof Projecten is enorm trots om Stichting Dierenambulance Gelderse Vallei haar opdrachtgever te mogen noemen en bedankt haar bij deze voor het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking in 2016. Dat er in het nieuwe jaar 2017 ook weer drie mooie publicaties mogen verschijnen.

De uitgever wenst alle betrokkenen van Stichting Dierenambulance Gelderse Vallei veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van de (leden)brochure en iedereen een fijne jaarwisseling toegewenst!Uitgeverij Binnenhof Projecten werkt naast Stichting Dierenambulance Gelderse Vallei ook nog voor andere Dierenambulances in Nederland, namelijk:
Stichting Dierenambulance Nederrijn (zie ook de website: http://dierenambulancenederrijn.nl/)
Stichting Dierenambulance De Heuvelrug (zie ook de website: http://www.dierenambulance-deheuvelrug.nl/)
Daarnaast ook nog voor andere diergerelateerde organisaties, namelijk:
Dierentehuis Zoetermeer (zie ook de website: http://www.dierentehuiszoetermeer.nl/index.html)
Stichting Dierenweide Harderwijk (zie ook de website: http://www.dierenweideharderwijk.nl/)
Stichting Dierennood (zie ook de website: http://dierennood.nl/)

Bent u als gepassioneerde vrijwilliger na het lezen van bovenstaand bericht geïnteresseerd geraakt in een geheel kosteloze professionele publicatie voor uw stichting of vereniging? Neem dan snel contact op met uitgeverij Binnenhof Projecten om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw stichting of vereniging. De contactgegevens van uitgeverij Binnenhof Projecten kunt u vinden op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/ De medewerkers van Binnenhof Projecten staan u graag ter woord om de mogelijkheden met u door te nemen. Uiteraard kunt u ook online informatie vinden over de mogelijkheden bij uitgeverij Binnenhof Projecten. U kunt dan terecht op de volgende websites:
https://www.binnenhofprojecten.nl/
http://binnenhofprojecten.blogspot.nl/
https://www.facebook.com/binnenhofprojecten/?hc_location=ufi
http://www.vdgp.nl/binnenhof-projecten/

De medewerkers van uitgeverij Binnenhof Projecten zien uw aanvraag graag tegemoet! 

1 opmerking: