dinsdag 18 oktober 2016

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. verzorgd geheel kosteloos bijbestelling schoolbrochure Surfsleutel voor de Christelijke Basisschool (CBS) Het Fundament uit Genderen

Het bedrijf Binnenhof Projecten B.V. is de trotse uitgever van de schoolbrochure de Surfsleutel. In opdracht van de Surfsleutel verzorgd uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. een schoolbrochure gericht op Kindvriendelijk Internet.

Onlangs is de schoolbrochure de Surfsleutel uitgegeven in de regio Rotterdam en zodoende heeft ook CBS Het Fundament uit Genderen de mooie schoolbrochure van de Surfsleutel mogen ontvangen.

CBS Het Fundament uit Genderen heeft contact opgenomen met uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. en aangegeven graag 100 extra schoolbrochures van de Surfsleutel te willen ontvangen. Wat ontzettend goed om te horen dat de schoolbrochure van de Surfsleutel zo goed wordt ingezet!

Met veel plezier en geheel kosteloos heeft uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. de bijbestelling in orde gemaakt en begin deze week opgestuurd naar CBS Het Fundament in Genderen.

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. wenst CBS Het Fundament succes en veel plezier toe met de inzet van de schoolbrochure van de Surfsleutel!

1 opmerking: