woensdag 5 oktober 2016

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. maakt nieuwe uitgave (leden)magazine mogelijk voor Stichting Dierenambulance Nederrijn

Onlangs heeft de in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. (zie ook: www.nolin-binnenhofprojecten.nl) opdracht gekregen van Stichting Dierenambulance Nederrijn om een nieuwe uitgave te verzorgen van het (leden)magazine.

Het (leden)magazine van Stichting Dierenambulance Nederrijn is een ontzettend mooi full colour A4-magazine. De uitgever heeft de opdracht met veel plezier in orde gemaakt en verstuurd naar relaties, sponsoren en donateurs van Stichting Dierenambulance Nederrijn. Daarnaast heeft de uitgever haar opdrachtgever ook een oplage toegestuurd zodat zij de nieuwe uitgave zelf extra kunnen verspreiden. Uiteraard hebben ook alle sympathieke ondernemers die de nieuwe uitgave mede mogelijk hebben gemaakt een bewijsexemplaar toegestuurd gekregen.

Het (leden)magazine van Stichting Dierenambulance Nederrijn verschijnt drie keer op jaarbasis en de volgende uitgave staat gepland voor eind dit jaar.

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. bedankt Stichting Dierenambulance Nederrijn voor het vertrouwen, de fijne samenwerking en wenst alle betrokkenen veel leesplezier toe met de nieuwe uitgave van het (leden)magazine!


1 opmerking: