dinsdag 25 oktober 2016

Reumapatiëntenvereniging (RPV) Rotterdam en omstreken ontvangt geheel kosteloos nieuwe uitgave (leden)brochure van uitgeverij Binnenhof Projecten B.V.

Onlangs heeft uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. (zie ook: www.nolin-binnenhofprojecten.nl) opdracht gekregen van RPV Rotterdam e.o. (zie ook: http://www.reumaverenigingrotterdam.nl/) om de nieuwe uitgave van de (leden)brochure te verzorgen.

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. is al jarenlang de trotse uitgever van de (leden)brochure van de RPV Rotterdam e.o. De (leden)brochure verschijnt vier keer op jaarbasis.

De uitgever heeft de oplage inmiddels laten drukken en opgestuurd naar haar opdrachtgever in Rotterdam. Uiteraard hebben ook alle sympathieke ondernemers die de uitgave van de nieuwe (leden)brochure mede mogelijk hebben gemaakt een exemplaar toegestuurd gekregen. Nogmaals dank voor het ondersteunen!

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. wenst alle betrokkenen van de RPV Rotterdam e.o. veel leesplezier toe met de nieuwe uitgave van de (leden)brochure!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten