vrijdag 16 december 2016

Stichting Kinderdroomwens ontvangt geheel kosteloos nieuw magazine van uitgeverij Binnenhof Projecten B.V.

Dit jaar zijn Stichting Kinderdroomwens (zie ook: http://kinderdroomwens.nl/) en de in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. (zie ook: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) een samenwerking overeengekomen waarbij de uitgever drie keer per jaar geheel kosteloos een (leden)magazine zal verzorgen voor de stichting.

Stichting Kinderdroomwens zet zich in voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar die een ernstig trauma hebben. Denk daarbij aan het verlies van broertje of zusje, van een ouder, het lijden aan een langdurige of ernstige ziekte, misbruik of mishandeling. Daarnaast is Stichting Kinderdroomwens actief in het ondersteunen van getraumatiseerde jongeren in de leeftijd van 18 tot 25 jaar die vastgelopen zijn in de maatschappij, met hun scholing, werk, met zichzelf in de knoop zitten en die richting nodig hebben in het leven.

Onlangs is het eerste magazine verschenen en inmiddels ook verstuurd naar alle relaties van Stichting Kinderdroomwens. Naar verwachting zal het tweede magazine rond januari 2017 verschijnen.

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. is ontzettend trots op de nieuwe samenwerking en hoopt Stichting Kinderdroomwens d.m.v. van het nieuwe (leden)magazine zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen met haar missie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten