maandag 25 april 2016

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. uit Hoogezand geeft publicaties uit ten behoeve van verschillende goede doelen in Nederland

Binnenhof Projecten B.V. is verantwoordelijk voor het uitgeven van verschillende publicaties, die professioneel worden opgezet. De publicaties krijgen vorm door de uitgave van bijvoorbeeld brochures, magazines, affiches en flyers en worden ontwikkeld naar aanleiding van verschillende opdrachten door goede doelen. Binnenhof Projecten B.V. heeft verschillende opdrachtgevers, zoals onder andere Stichting Heppie, Kinderinternet de Surfsleutel en Vereniging Hartstdromen.nl. Op de website van Binnenhof Projecten ziet u een overzicht van alle verenigingen en stichtingen waarvoor Binnenhof Projecten B.V. uitgaven mogelijk maakt. Binnenhof Projecten B.V. werkt landelijk en heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van de uitgifte van publicaties.

Indien u geïnteresseerd bent in de ervaringen van de opdrachtgevers van Binnenhof Projecten B.V. kunt u de website bezoeken, of een van de andere kanalen van Binnenhof Projecten B.V.:

De uitgaven worden kosteloos ontwikkeld, waardoor de stichtingen en verenigingen makkelijk kunnen instappen in de ontwikkeling van een publicatie door Binnenhof Projecten. De uitgaven worden naar voorkeur van de stichting of vereniging opgesteld en gepubliceerd. De uitgaven worden kosteloos opgezet door de ondersteuning van verschillende ondernemers in Nederland.

Mocht u interesse hebben in een professioneel opgezet magazine of een brochure als vereniging of stichting? Binnenhof Projecten B.V. gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Op http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact vindt u de contactmogelijkheden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten