dinsdag 26 april 2016

Binnenhof Projecten geeft nieuwe brochure uit voor Reumapatiëntenvereniging Rotterdam

Binnenhof Projecten is recent ingeschakeld door de Reumapatiëntenvereniging Rotterdam om een nieuwe brochure op te maken en te publiceren. De brochure is bedoeld voor leden van de vereniging en is uitgegeven in het tweede kwartaal van 2016.

De Reumapatiëntenvereniging Rotterdam zet zich in voor de algemene belangen van reumapatiënten. Dit doet zij onder andere door het geven van informatie op verschillende voorlichtingsavonden, het verspreiden van de brochure die door Binnenhof Projecten zal worden ontwikkeld en op de website www.reumapatientenverengingrotterdam.nl. Daarnaast organiseert de vereniging verschillende ontmoetingsdagen. Het coördineren van oefengroepen is tenslotte een belangrijke activiteit van de Reumapatiëntenvereniging Rotterdam. Op de website van de vereniging kunt u een overzicht zien van de therapieën die momenteel worden verzorgd door Reumapatiëntenvereniging Rotterdam.

Momenteel is de brochure afgeleverd bij de vereniging in Rotterdam. De brochure zal verspreid worden onder de leden van de vereniging en de ondernemers uit de regio, die tevens mee hebben geholpen aan de totstandkoming van de brochure.

Binnenhof Projecten wil de Reumapatiëntenvereniging Rotterdam van harte bedanken voor de mooie opdracht en wenst de vereniging veel plezier met de nieuwe brochure.

Voor meer informatie over Binnenhof Projecten kunt u de website van Binnenhof Projecten bekijken voor alle contactgegevens http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten