zondag 11 juni 2017

Uitgeverij Binnenhof Projecten heeft geheel kosteloos twee nieuwe publicaties in orde gemaakt voor regionale reumapatiëntenverenigingen

Uitgeverij Binnenhof Projecten werkt sinds haar oprichting voor verschillende goede doelen in Nederland. De uitgeverij is gevestigd in de plaats Hoogezand (provincie Groningen) en werkt o.a. samen met verschillende regionale reumapatiëntenverenigingen in Nederland. Deze samenwerking heeft als doel de reumapatiëntenverenigingen geheel kosteloos te voorzien van professionele publicaties in de vorm van een brochure of magazine. Meer informatie over de uitgeverij kunt u vinden op de websites www.binnenhofprojecten.nl en/of www.nolin-binnenhofprojecten.nl

Zoals bovengenoemd werkt de uitgeverij voor verschillende goede doelen in Nederland. Dit zijn stichtingen en verenigingen met sociaal maatschappelijke doelen en draaien vrijwel geheel op vrijwillige krachten. Bij deze sociaal maatschappelijke doelen kunt u denken aan het welzijn van dieren, het helpen van mensen met reumatische aandoeningen, mensen met een verstandelijke beperking, etc.

Om een stichting of vereniging op de lange termijn voort te kunnen zetten is het genoodzaakt om goed en gestructureerd contact te onderhouden met de doelgroep, leden, sponsoren, donateurs, belangrijk relaties, etc. Deze groepen kunnen een bijdrage leveren zodat de goede doelen op de lange termijn kunnen voortbestaan. Echter kost dit zowel tijd als geld en aangezien de financiële middelen bij een stichting of vereniging beperkt zijn, kan het een probleem worden.

Uitgeverij Binnenhof Projecten kan stichtingen en verenigingen in Nederland helpen met dit probleem. De uitgeverij kan dankzij haar SponsorPublicatieConcept goede doelen geheel kosteloos voorzien van een professionele publicatie, waardoor het contact met die belangrijke groepen (goed) onderhouden kan worden. Hierdoor kunnen de stichtingen en verenigingen op de lange termijn blijven voortbestaan en hun doelen nastreven.

De uitgeverij kan dit allemaal doen middels haar SponsorPublicatieConcept, maar wat houdt dat eigenlijk in? Het SponsorPublicatieConcept houdt in dat de uitgeverij in opdracht van de stichting of vereniging regionale ondernemers mag benaderen en hen mag vragen of zij een bijdrage kunnen en willen leveren voor het mede mogelijk maken van de publicatie. Vervolgens krijgen de sympathieke ondernemers die een keertje mee willen werken een keurige naamsvermelding als hartelijke dankzegging.

Eén van de vele opdrachtgevers van Binnenhof Projecten is Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o. Deze vereniging heeft als doel de reumapatiënt uit zijn/haar isolement te halen en te houden en dit willen zij behartigen door middel van voorlichtingen, oefengroepen en diverse activiteiten. De belangrijkste activiteiten van de vereniging zijn o.a. het organiseren van lotgenotencontact via ledenbijeenkomsten en het uitgeven van een contactblad.

Onlangs heeft de reumapatiëntenvereniging Zoetermeer e.o. het nieuwe contactblad besteld. Dit blad wordt vier keer op jaarbasis uitgegeven door Binnenhof Projecten. Deze bestelling is geheel kosteloos en met veel plezier in orde gemaakt. Het resultaat is hieronder te zien.

Een andere opdrachtgever van de uitgeverij is Reumapatiëntenvereniging Amstelland e.o.  De vereniging organiseert activiteiten voor en door reumapatiënten zoals contactmomenten met lotgenoten, de mogelijkheid om deel te nemen aan zwemmen in extra warm water, informatie avonden, droge oefengroepen en (re)creatieve bijeenkomsten.

Ook heeft de Reumapatiëntenvereniging Amstelland e.o. de (leden)brochure besteld. Deze brochure wordt vier keer op jaarbasis uitgegeven. Ook deze bestelling is geheel kosteloos en met veel plezier in orde gemaakt.
  


Binnenhof Projecten is trots om zowel Reumapatiëntenvereniging Zoetermeer als Reumapatiëntenvereniging Amstelland haar opdrachtgever te mogen noemen en wenst alle betrokkenen veel leesplezier toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten