dinsdag 12 juli 2016

Reumapatiëntenvereniging Amstelland en omstreken ontvangt nieuwe uitgave (leden)brochure juni 2016 geheel kosteloos van uitgeverij Binnenhof Projecten B.V.

Onlangs heeft de in Hoogezand (Groningen) gevestigde uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. in opdracht van Reumapatiëntenvereniging Amstelland en omstreken de nieuwe uitgave van de (leden)brochure juni 2016 uitgegeven.

De Reumapatiëntenvereniging Amstelland en omstreken is opgericht op 25 oktober 1985 en richt zich vooral op reumapatiënten uit de regio Amstelland.

De (leden)brochure verschijnt vier keer op jaarbasis.

De uitgever heeft de nieuwe uitgave met veel plezier in orde gemaakt en heeft de oplage inmiddels afgeleverd bij de opdrachtgever. Vanuit daar zal de (leden)brochure verspreid worden onder de leden, relaties, donateurs, etc. Uiteraard hebben alle sympathieke ondernemers die de nieuwe uitgave mede mogelijk hebben gemaakt ook een exemplaar toegestuurd gekregen.

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. wenst alle betrokkenen van de Reumapatiëntenvereniging Amstelland en omstreken veel leesplezier toe met de nieuwe uitgave!

De volgende uitgave staat gepland voor omstreeks september 2016.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten