dinsdag 29 maart 2016

Binnenhof Projecten B.V. verzorgt bijbestelling brochures Surfsleutel voor IKC de Regenboog uit Bemmel

Binnenhof Projecten B.V. (zie ook: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/) heeft onlangs een leuke reactie ontvangen van het Integraal Kind Centrum (IKC) de Regenboog uit Bemmel. Zij willen na het ontvangen van de brochure van de Surfsleutel (zie ook: http://www.surfsleutel.net/…/brochure-surfsleutel-nu-ook-t…/) de brochure extra bijbestellen om dit op het IKC te gebruiken.
Surfsleutel: “Kinderen hebben recht op een veilige speelplaats op internet” Als die er niet is, moet deze gecreëerd worden.
Binnenhof Projecten B.V. maakt de bijbestelling met veel plezier geheel kosteloos in orde voor het IKC de Regenboog uit Bemmel. De extra 65 brochures zijn gedrukt en verstuurd.
Binnenhof Projecten B.V. wenst IKC de Regenboog uit Bemmel veel succes en plezier toe met de inzet van de brochure van de Surfsleutel! ‪#‎BinnenhofProjecten‬ ‪#‎Surfsleutel‬ ‪#‎Binnenhof‬
Wilt u voor uw IKC of basisschool ook de brochure van de Surfsleutel ontvangen? U kunt deze geheel kosteloos aanvragen via http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/contact/ Binnenhof Projecten B.V. maakt uw bestelling met veel plezier in orde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten