dinsdag 17 januari 2017

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. voorziet Reumapatiëntenvereniging Rotterdam e.o. geheel kosteloos van nieuwe publicatie (leden)brochure

Zoals bekend is werkt uitgeverij Binnenhof Projecten (zie ook de website: http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/ of https://www.binnenhofprojecten.nl/), gevestigd in de plaats Hoogezand in de provincie Groningen, voor vele verschillende reumapatiëntenverenigingen in Nederland. Van Groningen tot Venlo en van Den Haag tot Tiel.

Ook met reumapatiëntenvereniging Rotterdam e.o. (zie ook de website: https://www.reumaverenigingrotterdam.nl/) heeft uitgeverij Binnenhof Projecten al een jarenlange samenwerking.

Voorblad 1e kwartaaluitgave 2017 RPV Rotterdam e.o.
De reumapatiëntenvereniging Rotterdam e.o. heeft als doel werkzaam te zijn ten behoeve van de algemeen maatschappelijke belangen en de specifieke problemen van personen met een reumatische aandoening die lid zijn van de reumapatiëntenvereniging Rotterdam e.o. Tevens is het doel werkzaam te zijn in het belang van alle personen met een reumatische aandoening in het algemeen in het gebied waarin de reumapatiëntenvereniging Rotterdam e.o. werkzaam is.

Uitgeverij Binnenhof Projecten voorziet haar opdrachtgever reumapatiëntenvereniging Rotterdam e.o. vier keer per jaar geheel kosteloos van haar (leden)brochure middels het SponsorPublicatieConcept. Voor meer informatie over het SponsorPublicatieConcept van uitgeverij Binnenhof Projecten kunt u terecht op de website http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/publicaties/


In de praktijk ziet het er als volgt uit. Alle stichtingen en verenigingen waar Binnenhof Projecten in opdracht voor werkt in Nederland, waaronder reumapatiëntenvereniging Rotterdam e.o., hebben zelfs nauwelijks of geen draagvlak om een professionele publicatie uit te geven. Zowel op het financiële draagvlak als kennis. Daarnaast verstrekt de overheid hiervoor vrijwel geen subsidie. Een eventuele publicatie, en zeker een professionele publicatie, moet met eigen middelen gefinancierd worden.

Om stichtingen en verenigingen in Nederland hierin bij te staan heeft uitgeverij Binnenhof Projecten het SponsorPublicatieConcept opgetuigd. De uitgever zorgt ervoor dat de opdrachtgever een professionele publicatie geheel naar wens ontvangt. Dit is voor de betreffende stichting of vereniging geheel kosteloos. Uitgeverij Binnenhof Projecten mag daarvoor ondernemers uit de regio (in dit geval uiteraard de regio Rotterdam e.o.) waar de betreffende publicatie wordt uitgegeven ondernemers benaderen en hen mag vragen om een keertje mee te werken aan het mede mogelijk maken van een nieuwe uitgave. Als dankzegging krijgen de sympathieke ondernemers die zo hartelijke zijn om een keertje te willen ondersteunen om een uitgave mede mogelijk te willen maken een keurige naamsvermelding in de betreffende publicatie. Op deze wijze ontvangt reumapatiëntenvereniging Rotterdam e.o. al jarenlang vier keer per jaar geheel kosteloos haar (leden)brochure van uitgeverij Binnenhof Projecten.

Aanmeldingsformulier donateurschap RPV Rotterdam e.o.
Zodoende mocht de studio van uitgeverij Binnenhof Projecten in de maand december 2016 alvast de nieuwe kopij/redactionele stukken in ontvangst nemen van de redactie van de reumapatiëntenvereniging Rotterdam e.o. voor de eerste kwartaaluitgave van het jaar 2017. Het is voor vele stichtingen en verenigingen alleen al een hele ontzorging dat de opmaak ook in orde wordt gemaakt door de uitgeverij. Ook dit aspect valt onder het SponsorPublicatieConcept en is daarmee geheel kosteloos voor de opdrachtgever.

Nadat de redactie van opdrachtgever reumapatiëntenvereniging Rotterdam e.o. haar akkoord heeft gegeven voor de opmaak zijn uiteraard ook de sponsorpagina’s toegevoegd en is het drukbestand bij de drukkerij aangeleverd voor productie. Conform afspraak is vervolgens de oplage van de (leden)brochure van de reumapatiëntenvereniging Rotterdam e.o. op locatie afgeleverd.


Uitgeverij Binnenhof Projecten is erg trots op de jarenlange samenwerking met haar opdrachtgever reumapatiëntenvereniging Rotterdam e.o. en bedankt haar bij deze voor het gestelde vertrouwen.

Uitgeverij Binnenhof Projecten wenst alle betrokken van reumapatiëntenvereniging Rotterdam e.o. veel leesplezier toe met de nieuwe publicatie van de (leden)brochure!

Uitgeverij Binnenhof Projecten B.V. is gevestigd in de plaats Hoogezand in de provincie Groningen.

5 opmerkingen:

 1. Reumapatiëntenvereniging Rotterdam e.o. heel veel leesplezier met deze publicatie's
  Uitgeverij Binnenhof Projecten bedankt hiervoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooie brochure voor de reumapatiëntenvereniging Rotterdam.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi voorblad. Interessant om te lezen hoe zo'n brochure tot stand komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke reacties allemaal, dank jullie wel. Wij hopen in de loop van deze week weer een nieuw bericht te kunnen plaatsen. Onlangs hebben wij ook geheel kosteloos de (leden)brochure van de Reumapatiëntenvereniging Nieuwe Waterweg Noord mogen uitgeven.

  BeantwoordenVerwijderen