zaterdag 21 mei 2016

Gezocht: Commercieel Medewerker voor Binnenhof Projecten B.V.

Gezocht: Commercieel Medewerker voor Binnenhof Projecten B.V.

Binnenhof Projecten zoekt een commercieel medewerker ter ondersteuning van de organisatie. De commercieel medewerker dient een afgeronde Mbo-opleiding te hebben, in een commerciële richting. Ook dient de medewerker 3 jaar of meer ervaring in het verkopen van producten en/of diensten te hebben, hij/zij moet commercieel zijn ingesteld, enthousiast zijn en een flinke overtuigingskracht hebben. De kandidaat dient over effectieve communicatieve, sociale en commerciële vaardigheden te beschikken. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast dient de kandidaat representatief te zijn en affiniteit met goede doelen te hebben. De kandidaat moet fulltime (40 uur per week) beschikbaar te zijn en dient woonachtig te zijn in de omgeving van Groningen.

De commercieel medewerker komt te werken in een prettige organisatie, waar een informele werksfeer hangt. Binnenhof Projecten heeft een duidelijke visie. Voor de commercieel medewerker zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden mogelijk. Er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling en eigen ideeën. Daarnaast zijn er goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Potentiele kandidaten kunnen een mail sturen naar m.datema@nolin.nl of studio@nolin.nl. Voeg een korte sollicitatiebrief inclusief motivatiebrief toe aan je mail en vergeet je CV niet bij te voegen!

Voor meer informatie over Binnenhof Projecten kun je een kijkje nemen op de website www.nolin-binnenhofprojecten.nl.

Ook is het mogelijk om eventuele vragen te stellen aan Mark of Jelle Datema. Je kunt ze bereiken op 0598-398800.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten